Proizvodi

PC Guard for .NET
Profesionalni sistem za zaštitu od kopiranja i licenciranje za .NET framework i Windows 32bit programe.

Idealno rešenje ukoliko vam je neophodna zaštita za obe vrste (Windows 32bit and .NET framework) aplikacija. Zaštićeni programi su kompatibilni sa svim 32bit i 64bit Windows operativnim sistemima.
PC Guard for Win32
Profesionalni sistem za zaštitu od kopiranja i licenciranje Windows 32bit programa.

Pravi izbor ukoliko imate potrebu da zaštitite samo Windows 32bit aplikacije a zaštita .NET framework aplikacija vam nije neophodna. Zaštićeni programi su kompatibilni sa svim 32bit i 64bit Windows operativnim sistemima.
SourceArmor .NET Obfuskator
Profesionalni obfuskator izvornog coda (source code obfuscator) .NET framework programa.

SourceArmor .NET će transformisati aplikaciju koristeći različite tehnike, zadržavajući funkcionalnost aplikacije ali u isto vreme čineći reverzni inženjering vrlo kompleksnim.
Activation center (ACEN)
ASP .NET web aplikacija za menadžment podataka o klijentima, programima, narudžbinama i licencama uključujući i fleksibilni automatizovani sistem za aktivaciju za programa zaštićenih sa PC Guard for .NET i PC Guard for Win32 proizvidima.
Activation suite (ACCS)
Set korisnih komponenti za razvoj nezavisnog automatizovanog sistema za aktivaciju ili implementaciju u već postojeći sistem za menadžment klijenata (cms). Activation suite (ACCS) uključuje AC Generator API/WEB komponente i AC Generator (desktop aplikaciju za generisanje aktivacionih kodova).